Nyheter

SkytteTeknik.se

Lite om våra produkter och nyheter

Ymir


Monterings beskrivning.


 

Är du osäker på hur man monterar vår ymir, viking, bure broms på pipan kan du titta på denna filmen. Var extra noga med att göra rent gängan ända ner i botten om du haft något annat på pipan innan.

Går bromsen trögt att skruva på har du inte fått rent gängan tillräckligt.

 

Skytte tävlingar


NM Långhåll


 

Den som gillar utmaningar bör prova på att tävla i långhållskytte. Här är en film från Jakob Helman som är en duktig skytt och en fantastisk inspiratör.

Han kör själv numera med vår Ymir broms.

Ymir rekylbroms in action.


Defy The Distance PRS


 

Ymir bromsen utvecklades till en början till Marcus & Robert som är två mycket duktiga skyttar som vunnit många PRS tävlingar i Sverige. Den här filmen är från Marcus när han var i Montana 2018 och tävlade. Han använder då Ymir bromsen.

Picatinnyskena till Tikka


Lågt montage


 

Vår skena som passar till tikka är gjord av aluminium 7075 och är specialdesignad för att få ett lågt och stabilt montage. Vi brukar rekommendera att man bäddar fast skenan.

Var noga med att montera rätt skruv på rätt platts enligt instruktionen.

Picatinny underbeslag


Utvecklad för eftersöksjägaren


 

Är du eftersöksjägare lämpar sig våran picatinny underbeslag sig mycket bra.

Vid normal jakt/skytte används tex skenan till att montera fast bipod (benstöd). Skulle du behöva göra ett eftersök kan du snabbt och lätt montera en eftersökslampa på densamma.

Zeiss skenmontage


För Sako85


 

Vår specialskena för att montera zeiss skenmonterade sikten på sako85 är gjord av aluminium 7075 och är mycket kompakt. Skenan finns i olika lutningar som ger skytten max justermån av riktmedlet vid långhållskytte.

 

upplevelse startar här

Berghogen , Uddevalla

+46(0)76-869 26 35